Jdi na obsah Jdi na menu
 


GUmiho

9. 12. 2010

Viděli jste You're Beautiful?A líbilo se vám? Po tom neváhejte a pokud nemáte co dělat sáhněte po MGIAG. Napsaly ho totiž stejné scénaristky!



Chae Dae Woong se chce stát akčním hercem, proto studuje školu akce(linin překlad no:D) a je bohatý, tedy ne on, jeho dedeček. Dae Woong je totiž rozmazlený, arogantní pitomec, který myslí jen na sebe a to se dědečkovi nelíbí.

Proto ho jednoho krásného dne chce odvézt do jiné školy, kde by se naučil disciplíně a lidskosti. Dae Woongovi se to samozřejmě nelíbí a tak uteče. Na svém útěku se dostane do chrámu, který hlídá Gumiho. Což je korejská devítiocasá liška.

Ta se chtěla stát člověkem a proto se proměnila v krásnou ženu, na kterou všichni muži koukali. A ona si jednoho měla vzít, jenže žárlivé lidské ženské pomlovaly chudinku Gumiho, kde se dalo. Drby jsou děsná věc, zvláště o tom, že požíráte lidi.

Nakonec byla Gumiho uvězněna do malby na stěně, kde trávila dlouhýh 500 let. A teď se objevil hloupý Dae Wooong a ona ho lstí přinutila, aby ji z obrazu dostal (samozřejmě pod pohrůžkou sežrání).

Chlapec není nadšený, že ho pronásleduje holka v bílých šatch a tu pohádku o lišce jí taky nevěří. Přesto ze strachu a taky proto, že málem umřel a Gumiho ho zachránila, ji vezme sebou. No a čím víc času s ní tráví tím víc jí propadá a ona jemu...

Zní to jednoduše že? A teď do téhle zapeklité situace přidejte zatraceně sexy záporáka, který se snaží Mi-Ho zabít a jednu evil noonu, která myslí jen na sebe a na to jak se stát populárním a taky na peníze, takže využívá chudáka Dae Woonga.

Hlavní představitele si zahráli Lee Seung Gi a Shin Min Ah, oba jsou přímo k zulíbání, hlavně Seung Gi (a pozor ne Seung Ri, ale Gi, nebo Ki, jasné:D?)

Sexy-zlého-úžasného-k umuckání-ne z tohoto světa záporáka si střihnul No Min Woo a evil noonu (no jo, no jo má jméno) Hye In hraje Park So Jin.


Dorama je milé, vtipné a pořád vychází...a lin na něm ujíždí:D zvláště na záporákovi:D